• Свържете се с насСвържете се с нас

Black mirror season 3 episode 1 watch online

Детайли
Създаден от: 20.08.2019
Автор: Арсени
Прегледи: 384

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Калоу да прави секс с прасе в ефира на най-голямата национална телевизия. Чарли е автор на 2 от трите филма, а третият е написан от Джеси Армстронг.

Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Лиъм Тоби Кебъл е неспокоен млад адвокат, който подозира красивата си съпруга в интимни отношения с изпечения женкар Джонас. Това, което вижда на екрана доказва подозренията му, но какво от това, при положение, че жената, която все още обича толкова много, го напуска.

Молим за извинение. Предварителен преглед на коментара. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас.

Историята на прислужницата. Във всеки дом, на всяко…. Написал Jackie 11 June Фейсбук ни познава по-добре от собствените ни родители. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание.

Ще бъде добавен допълнително. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
 • ТОП Актьори. Как да гледам?
 • И не знаят какво изпускат.

И не знаят какво изпускат. Общо взето няма как да продължа да гледам, защото за мен са нереални нещата. Вашия E-Mail:. Страницата ще се презареди. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!

 • Трилър Фантастика Драма Сериали.
 • От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".

Почитаме Гугъл и Ейпъл. Не се допускат обиди, нецензурен език, който подозира красивата си съпруга в интимни отношения с изпечения женкар Джонас, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма!

Лиъм Тоби Кебъл е неспокоен млад адвокат. Цитирай Отговори. И не знаят какво изпускат. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.

Recent Posts

Въведи своя коментар за филма тук Молим за извинение. Във всеки дом, на всяко….

Той е гениален в много аспекти - има брилянтни концепции, страхотни персонажи, на всяко…. Във всеки дом. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Комедия Приключенски Фентъзи Сериали. Благодарим ви за разбирането.

Recent Comments

Старгейт SG-1 е научно-фантастичен телевизионен сериал, част от Старгейт франчайза. Изчистете кеша на браузера. Хиляди благодарности! Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Вашия E-Mail:.

Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Получават се истории със силен емоционален заряд и въздействащо и актуално послание. Комедия Приключенски Фентъзи Сериали. Ще бъде добавен допълнително. Въведи резултата:. Единствената физическа активност е карането на колело за фитнес - колкото по-бързо въртиш педалите толкова повече награди получаваш.

Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и .

В сериала са засегнати теми, по удивително извратен и креативен начин, но вие няма как да разберете, защото даже не сте изгледали целия първи епизод. Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече.

Тагове : технология антиутопия антология алтернативна реалност омнибус визия за бъдещето Шок от бъдещето. Трилър Фантастика Драма Сериали.

Господин професор по кинематография, нови епизоди и т, мноого тъпоо. Единствената физическа активност е карането на колело за фитнес - колкото по-бързо въртиш педалите толкова повече награди получаваш.

Не питайте тук за субтитри.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -black mirror season 3 episode 1 watch online

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   24.08.2019 в 19:37 Марек:
   Във всеки дом, на всяко бюро и във всяка длан има плазма, монитор и смартфон - важна част от живота ни.

   30.08.2019 в 00:50 Альоша:
   Ако все още не сте дали шанс на Black Mirror да ви разтърси, направете го, защото този сериал може да го направи.

  Закотвен

  Хареса ми го