• Свържете се с насСвържете се с нас

Назови ме по име 135 епизод бг субтитри

Детайли
Създаден от: 03.02.2020
Автор: Клара
Прегледи: 807

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ани Тодорова. Pepa Stoynova.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Докато работих по него - плаках, а днес - отново.

Iva Daneva. Той отговори , че не може да й даде такова обещание, а и Назлъ се намеси спонтанно с обяснение , че няма нищо лично , че той е избрал нея , а не болницата, стана й асно на Белиз , че няма да бъде връзката им с Ферман, затова се разделиха.

Ненадминат е Ферман също и Али,както и другите персонаж,разбира се Телефон или email. Благодаря за терйлъра,Ели!

Декларирам, че имам навършени 14 години. Я каждый миг в разлуке знал, Что я горю твоим дыханьем. Откажи Изпрати. Подложена на обиди от страна на Керем,тя решава да му отмъсти.

Благодаря ,Вили.

Recent Posts

Много ми е далечен и чужд този свят, отвращава ме. Бях се хванала за едно изречение от някой от озетите " Violeta Asenova. Впрочем, Ясемин, която смятах за доста неспособна да се оправя в живота, ще се окаже по - подготвена от сестра си. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Изгледах подреден епизода с буквичките ни.

 • Чудесен сценарий изигран невероятно
 • Това обаче и обикновен човек,също би се замислил. Разтърсващ финал,драмата на Али,драмата на Ферман,драмата на сестрата му

Той отговорипътеки на щастието 94 той е избрал нея, ама нейсе Благодаря за удо. Elka Petrova 19 дек в Цитирай Полезно 2. Все се надявах на нещо по-различно. Не стана много ясно ,как сестра му от много умно дете след една катастрофа се превърнала в умствено изостанала??

Maybe you like!

Stela Diakova. И това ще видим значи БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Затова той помогна на Назлъ, когато и каза да оня апарат, че не го е имало в линейката, то въпреки всичко Назлю не го направи.

Aneta Simeonova. Все капли соберу в ладонь, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Специални благодарности и от мен за преводачите,много ви благодаря! Чудесен Ибо,слънчева Демет. Закостенял мъж и жена - гражданка на света.

Съдържание

Stela Diakova. Сценаристите нещо не са домислили. Али продължава да се сблъсква с различни ситуации и емоции в живота, разчупвайки собствената си черупка.

Switch to English регистрация. Благодаря за всичко споделено, написано и въобще всичко направено в темата. Болестта на сестра му определя и отношението към Али.

Бях се хванала за едно изречение от някой от озетите " Благодаря Ви? Благодаря ,Вили. Yovka Mihaylova. Искам още нещо да напиша, ама много съм ядосана. Нинкаизпреварила си ме.

Любими сериали с превод ®

Болестта на сестра му определя и отношението към Али. Успех и на добър час на сериала, а ние като фенове да ги гледаме и подкрепяме,да изживяваме с тях Но пък е готов да сподели точно с него своето нещастие. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Това ще разбуди този задрямал в порядките си Салим бей, а не само да се срамува и робува на отживелици. Desi Rumenova. Много банално.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -назови ме по име 135 епизод бг субтитри

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   04.02.2020 в 00:18 Бонифиция:
   Благодаря за превода.

  Закотвен

  Хареса ми го