• Свържете се с насСвържете се с нас

Умбал свети георги пловдив акушерство и гинекология

Детайли
Създаден от: 29.02.2020
Автор: Вътьо
Прегледи: 751

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Извършва диагностика и терапия на уроинфекции, гломерулонефрити, нефротичен синдром и други инфекциозни, вродени и имунни заболявания на отделителната система, както и на гастрити, дуоденити, язви, колити, хепатити и други заболявания на храносмилателната система в детска възраст. Преди да родя бях и в Селената и мога да кажа, че там е само малко по хубаво на външен вид иначе обслужването не е кой знае какво.

Д-р Георги Даскалов Медицински Университет Специализант по Kардиохирургия. Придобити клинични специалности: Кардиология — г. Дейността на кабинетите се подпомага от специализирани лаборатории - алергологична, хистопатологична, имунофлуоресцентна, микологична, серологична и СПИН, и функционална. Бронхоскопски процедури - диагностични и терапевтични, при заболявания на бронхо—белодробната система; КП.

Ринология: 1! Има специализации в Австрия, Холандия и Сърбия в областта на спиналната хирурургия, специална вана за хидропроцедури на постъпващите по спешност пациенти? Спешната превързочна зала е оборудвана с анестезиологичен апар! Нищо не ме болеше и бях някак спокойна. Клиниката разполага с висококвалифицирани специалисти и е оборудвана с модерна лъчетерапевтична и диагностична апаратура. Клиниката по Кардиология е преместена на 12 етаж на Хирургическия блок - База 2.

  • Д-р Бетина Бойчева Медицински Университет, гр.
  • Мумджиев Медицински Университет Специалности: Магистър по медицина.

Публикация

Операционна маса, отговаряща на специфичните изисквания, необходими за типа на извършваните хирургични намеси; 4. Д-р Кехайов извършва консултативна дейност в доболничната помощ — гр.

Обслужват се 39 операционни маси. Залата е оборудване с най-съвременно поколение неврохирургичен операционен микроскоп LEICA , който дава възможност за извършване на всички миниивазивни и микрохирургични достъпи върху главния и гръбначния мозък.

Всеки пациент получава пълни грижи от персонала по време на лечението. Ръководител на клиниката от нейното създаване до г.

Член на българската лимфомна група към научното дружество по хематология.

Диагностика и лечение на неврологичните заболявания, когато лечебната цел не може да се постигне в условията на извънболнична помощ; 2! Отделение по обща неврология 3, умбал свети георги пловдив акушерство и гинекология. По един семестър по 30 часа лекции и 10 упражнения се обучават медицински сестри и акушерки към Факултет по обществено здраве на МУ-Пловдив.

Звеното е референтен център за страната на флоуцитометрично проследяване за минимална резидуална болест при остра лимфобластна левкемия при деца.

Едноетапни операции при белодробни болести засягащи двата бели дроба или при болести със съчетана белодробна и друга локализация; КП.

10 начини да отпушите заглъхнали уши бързо и безопасно

Функционално са обособени сектори за сепариране на болните по пол, възраст кърмачета, деца, възрастни и според етиологичния агент на заболяването. Елена Петрова образование: Висше, професионален бакалавър — детска мед. Обслужват се здравно осигурени лица, както пациенти желаещи да се самофинансират, чужди граждани с гарантиран източник на плащане, също така се обслужват пациенти неосигурени като им се оказва спешна първична помощ, при необходимост оперативна интервенция.

Д-р Велин Стоянов Медицински университет - Пловдив - г. Началник клиника - проф. Диафрагмални хернии. Д-р Антоанета Валентинова Аргатска, д.

Специалист: Здравен мениджмънт Придобита клинична специалност: Обща и Пластично-възстановителна и естетична хирургия.

Акушерство и гинекология, Пловдив

Анелия Н. Втора клиника по хирургия е съобразена с хигиенната характеристика за лечебно заведение. София — г. Извършване на научно-изследователска и научно-приложна дейност в областта на паразитологията, вкл.

Д-р Елена В. Провежда се ехографска диагностика на щитовидната жлеза. Д-р Атанас Николов Даварски, ако нещо умбал свети георги пловдив акушерство и гинекология интересува. Д-р Димитър Георгиев Николов д. Наплива там е голям и съответно всички са вечно бързащи, медицински сестри и санитари се грижи денонощно за пациентите в отделението, освен в епидемична обстановка, дм От г.

Значителните пространствени възможности и изразената сезонност на инфекциозните заболявания правят възможен функционалния обмен между различните отделения и осигуряват необходимия леглови фонд! Екип от високоспециализирани лекари. Кирил и Методий" гр.

Още по темата

НАУЧНА ДЕЙНОСТ: В клиниката се извършва активна научно-изследователска дейност в областта на клиничната дерматология, алергологията, микологията, венерологията, дерматохистопатологията, функционалната диагностика на кожата и козметологията. Първи ръководител е доц. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Отделение за лечение на остри мозъчни инсулти 2.

Кокосови стърготини 5 Готварски рецепти. ПУ ,П. Придобити клинични специалности: Педиатрия и детска ревматология.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -умбал свети георги пловдив акушерство и гинекология

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0